Pressemeddelelse: Venstre sætter fokus på rockerborge

Pressemeddelelse udsendt 7/11

Venstres retsordfører Karsten Lauritzen og Jakob Lose har sat hinanden stævne i Esbjerg for at se nærmere på byens problemer med rockerborge. 1. viceborgmester Jakob Lose ser frem til at drøfte udfordringerne med Venstres ordfører, og håber at Christiansborg kan give kommunerne nye redskaber til at takle problemerne med rockerborge. Regeringens bandepakke er for slap, og løser ikke problemerne for de kommuner, som allerede har rockerborge.

Jakob Lose, 1. viceborgmester (V) udtaler: ”Vi kunne godt ønske os, at det bliver muligt for en kommune simpelthen at sætte rockerne på gaden og sælge klubhuset, hvis der er tale om, at der gentagne gange bliver begået alvorlig kriminalitet i forbindelse med rockerborgen.”

Karsten Lauritzen, MF (V) udtaler: ”Det er meget sigende, at hvis en virksomhed ikke overholder planloven, eller hvis en borger opfører en ulovlig carport, så falder der brænde ned. Når åbenlyse kriminelle flytter ind i et villakvarter, så er det derimod vanskeligt at gøre noget. Venstre er klar til at støtte håndfaste initiativer overfor rockerne”

Esbjerg har i dag to rockerborge, og det skaber utryghed og fare for at unge bliver tiltrukket af det kriminelle miljø.

Forfatter: Jakob

Jeg er direktør for virksomheden Webitall ApS - en web-virksomhed beliggende i Esbjerg. Vi har kompetencer indenfor webudvikling, hjemmesideopbygning, ecommerce, SEO og online marketing. Jeg skriver om forskellige emner indenfor hjemmeside- og SEO-verdenen, og er også bidt af den politiske bille.

Skriv et svar