Kom med på cykeltur efter de gode historier i kommunen

Søndag d. 27/10 byder jeg og min byrådskollega Anders Kronborg på en politisk cykeltur rundt i vores store kommune. Vi har fundet hver et sted på ruten, som vi gerne vil fortælle en god historie med. Turen starter ved Esbjerg Rådhus 27. oktober kl. 9.30, og går derfra over Bramming til virksomheden Trade-Line i Gørding. Her vil indehaver og direktør Ole S. Hansen fortælle om etablering af en succesfuld iværksættervirksomhed i udkanten af kommunen.

Herefter går turen til Esbjerg Lokale Aktions Gruppe i Green Place, hvor afgående byrådsmedlem og formand for LAG, Bjarne Steiner, tager imod og fortæller om spændende projekter. Turen slutter på domkirkepladsen i Ribe.

Alle interesserede er velkomne. Turen gennemføres uanset vejr og deltagerantal. Ruten er ca. 60 kilometer lang, og vil blive tilbagelagt med ca. 27 km/t. Fremvisningerne i Gørding og Jernvedlund varer ca. 15 minutter. Der vil være rig mulighed for en god politisk snak med de to byrådsmedlemmer under turen.

Tilmelding til turen foregår her

Forfatter: Jakob

Jeg er direktør for virksomheden Webitall ApS - en web-virksomhed beliggende i Esbjerg. Vi har kompetencer indenfor webudvikling, hjemmesideopbygning, ecommerce, SEO og online marketing. Jeg skriver om forskellige emner indenfor hjemmeside- og SEO-verdenen, og er også bidt af den politiske bille.

Skriv et svar