Et helt igennem fantastisk Landsstævne

DGI’s Landsstævne 2013 synger efterhånden på sidste vers, men hvor har det dog været en fantastisk oplevelse. Under titlen “Tag Del i Energien” har mere end 25.000 aktive deltagere og et hav af andre mennesker gæstet Esbjerg den forgangne uges tid.

I denne periode har vi kunnet opleve Esbjerg by på en helt ny måde. Vore byrum, parker, havn og idrætsanlægget på Gl. Vardevej har været omdannet til skuepladser for forskellige aktiviteter, som har trukket mange tilskuere til.

Efterskole-show på Blue Water D

Udover den gode oplevelse for dem som var med, har Landsstævnet også haft den positive effekt, at Esbjerg endnu engang er kommet på danmarkskortet med energi som tema. Vi taler i Esbjerg tit om energi i traditionel forstand, altså olie, gas og vind, og den historie vi har fortalt den forgangne uge, supplerer rigtig fint.

Gymnaster laver opvisning i højt solskin under LS2013

Jeg har snakket med mange gæster de sidste par dage, som måske ikke kendte meget til Esbjerg kommune. De kunne alle fortælle, at de følte sig velkomne, og at de havde fået en masse ny viden med sig hjem om den vestjyske hovedstad.

Forfatter: Jakob

Jeg er direktør for virksomheden Webitall ApS - en web-virksomhed beliggende i Esbjerg. Vi har kompetencer indenfor webudvikling, hjemmesideopbygning, ecommerce, SEO og online marketing. Jeg skriver om forskellige emner indenfor hjemmeside- og SEO-verdenen, og er også bidt af den politiske bille.

Skriv et svar